новини

30.11.2023
Важливий етап в розвитку та впроваджені нашої Автоматизованої системи реєстрації та обліку гуманітарної допомоги (АС ГУД).
photo

🙋🏼‍♀️ Пані та панове!

Хочемо повідомити вас про важливий етап в розвитку та впроваджені нашої Автоматизованої системи реєстрації та обліку гуманітарної допомоги (АС ГУД).

❗️Наразі система тимчасово не доступна для користувачів, оскільки ми завершуємо процес тестування та готуємо базу даних до переходу в промисловий режим з 01.12.2023. Цей етап включає в себе очищення всіх тестових даних з бази та їх заміну актуальними інформаціями з діючої бази отримувачів, яка була наповнена до 28 грудня 2023 року.

👍 Також раді повідомити, що ми успішно оновили програмне забезпечення системи, враховуючи всі діючі доопрацювання станом на 28.11.2023 року. Це дозволить нам забезпечити ефективну та безперебійну роботу системи під час переходу до нового режиму.

🤝🏻 Вибачте за тимчасові незручності, і ми вдячні за ваше розуміння. Завершення цих процесів дозволить нам надати вам ще більш ефективні та надійні інструменти для роботи з гуманітарною допомогою.