новини

20.12.2023
Малозабезпечені сім’ї з дітьми отримали додаткову одноразову грошову допомогу від Юнісеф
photo

Малозабезпечені сім’ї з дітьми отримали додаткову одноразову грошову допомогу від Юнісеф
Міністерство соціальної політики України та ІОЦ Мінсоцполітики України у співпраці з UNICEF Ukraine докладають максимум зусиль, щоб допомогти малозабезпеченим сім'ям з дітьми.
📃 На підставі відомостей, що містяться в інформаційних базах даних Міністерства соціальної політики, ІОЦ Мінсоцполітики сформував та передав фонду ЮНІСЕФ перелік сімей, які відповідають критеріям для отримання фінансової підтримки від міжнародної організації. Завдяки плідній співпраці, направленій на підтримку малозабезпечених сімей з дітьми в зимовий період, майже 5 000 сімей отримали додаткову одноразову грошову допомогу від міжнародної організації.
📍Можливість отримати грошову допомогу мали право сім'ї, які проживають в Дніпропетровській (Дніпровський, Криворізький, Новомосковський, Павлоградський район), Запорізькій (Запорізький район) та Харківській областях (Богодухівський, Харківський, Чугуївський район) та які мають дитину з інвалідністю до 18 років або багатодітні сім'ї з дітьми до 18 років.
Зазначимо, що грошова допомога не надавалась особам та членам їх сімей в період отримання ними міжнародної цільової грошової підтримки від інших міжнародних організацій, перевірка інформації про отримання якої визначається програмними документами Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй.
Ця ініціатива є важливим кроком у забезпеченні одноразової грошової допомоги для тих, хто опинився в уразливому становищі. Він також є свідченням нашої здатності працювати разом з міжнародними партнерами для досягнення спільної мети.