новини

22.08.2022
Підтримай гуманітарну платформу єДопомога!
photo

ДП "ІОЦ Мінсоцполітики України" розробило гуманітарну платформу єДопомога, що дає змогу збирати потреби населення у гуманітарній допомозі та адресно доставляти кожному, хто її потребує.

Проте, державне фінансування на проекти Підприємства скоротилось майже вдвічі, адже в умовах повномасштабної війни держава спрямовує усі фінансові ресурси на підтримку обороноздатності країни, тому діяльність проекту Єдопомога підримується за рахунок благодійних внесків.

Підприємством прийнято рішення про відкриття рахунку та збір благодійних внесків від іноземних та вітчизняних фізичних та юридичних осіб (донорів) для підтримки гуманітарної платформи єДопомога.

Кошти, з благодійного рахунку будуть спрямовані на:

·        Підтримку IT-фахівців проекту, які забезпечуюють розвиток, технічне обслуговування та налаштування гуманітарної платформи єДопомога;

·        Підтримки контакт-центру проекту, який займається обробкою заявок потребуючих на платформі, координаціею благодійників для адресної доставки допомоги;

·        Підтримку технічних сервісів платформи.

Звертаємося до Вас з проханням розглянути можливість надання благодійної допомоги, необхідної для здійснення ефективної підтримки громадян України в поточних кризових умовах через гуманітарну платформу єДопомога.

Посилання на сторінку оплати:

https://easypay.ua/en/partners/icc-minsocpol-ukraine