новини

22.01.2024
✅ Майбутнє Успішних Партнерств: UNDP та цифрова команда Мінсоцполітики обговорили співпрацю на 2024 рік
photo

✅ Майбутнє Успішних Партнерств: UNDP та цифрова команда Мінсоцполітики обговорили співпрацю на 2024 рік
19 січня 2024 року у дружньому форматі відбулася зустріч представників Програми розвитку ООН (UNDP Ukraine / ПРООН в Україні) в Україні, Міністерство соціальної політики України та ДП ІОЦ Мінсоцполітики.
💬 У ході відкритої дискусії обговорювалися пріоритетні проєкти команди Мінсоцполітики на 2024 рік та можливості співпраці з UNDP, а саме:
🔹 Розвиток Реєстру Багатодітних: активна робота з наповнення та вдосконалення Реєстру, розробленого ДП ІОЦ.
🔸 Реалізація Витягу в Дії з Реєстру осіб, які мають право на пільги: Обговорено стратегію впровадження цього інструменту відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №117.
🔹 Інтеграція ЦБІ та Реєстру осіб, які мають право на пільги: Розглянуто можливості інтеграції цих систем як складових Єдиної інформаційної системи.
🤝🏻 Зустріч завершилася визначенням конкретних кроків на шляху до успішної реалізації спільних проєктів. Також, учасники висловили впевненість у плідності майбутньої стратегічної співпраці та готовність до подолання викликів на шляху до цифрового та соціального прогресу.
👥 У зустрічі взяли участь представники “Проєкту підтримки Дія”, що UNDP реалізує за фінансової підтримки Швеції: Володимир Брусіловський, Олексій Зелів’янський, Павло Радченко, а також Юрій Коновалов, Оксана Овраменко, Павел Бортников, Сергій Бєляков, Людмила Мандзюк, Юрій Лобунець, та Валерій Штаба.