новини

05.02.2024
🗂️ Потрібно створити реєстр? Звертайся до команди ІОЦ Мінсоцполітики України
photo

💪🏻 Ми раді оголосити, що наша команда здобула статус кваліфікованого розробника реєстрів на платформі Diia.Engine, і тепер готова допомогти цифровізуватись кожному, хто хоче працювати в сучасній державі.
🤖 Diia.Engine визнана найсучаснішою платформою для створення та обслуговування реєстрів різного призначення в Україні. Наша команда експертів отримала кваліфікацію в розробці реєстрів на цій платформі, і ми готові надавати наші послуги всім, у кого є потреба створити надійний і ефективний реєстр, який допоможе більш якісно та швидко виконувати задачі організації, компанії, органу влади тощо.
🏥 Наразі, ми завершуємо розробку реєстру для Міністерства охорони здоров'я. Цей реєстр буде сприяти збору та обробці важливої інформації в галузі охорони здоров'я. Ми вдячні МОЗ за довіру та можливість пустити в дію свої знання та навички на користь держави.
🤝🏻 Ми готові до співпраці та відкриті для нових завдань у сфері створення реєстрів. Якщо вам потрібна якісна розробка реєстру для вашого підрозділу чи організації, не соромтеся звертатися до команди ІОЦ Мінсоцполітики. Ми готові допомогти вам здійснити цей важливий крок у цифровій трансформації.
🔗 Для отримання додаткової інформації та контактів переходьте за посиланням на https://registers.ioc.gov.ua/