новини

28.02.2024
📑 ІОЦ Мінсоцполітики та КПІ ім. Ігоря Сікорського об'єднали зусилля у стратегічному партнерстві
photo

✍🏻 Сьогодні, ІОЦ Мінсоцполітики та Київський політехнічний інститут (КПІ) уклали меморандум про співпрацю. Цей стратегічний крок відкриває нові можливості для молодих та амбіційних студентів, що прагнуть розвиватися в інноваційній сфері соціальних технологій.
🤝🏻 Співпраця між державним IT підприємством та КПІ зорієнтована на створення унікальних можливостей для студентів провести стажування в інноваційному середовищі центру. Після успішного завершення стажування, учасники отримають можливість приєднатися до команди ІОЦ, де разом вони будуть працювати над впровадженням цифрових технологій у соціальну сферу.
💬 "Це партнерство не лише створює можливості для особистого професійного зростання, але й сприяє розвитку інноваційних рішень у сфері соціальної політики,” - зазначив директор ІОЦ Мінсоцполітики Юрій Коновалов. "Ми віримо, що спільно ми зможемо зробити значний внесок у покращення життя наших громадян через використання передових технологій та інноваційних підходів." - додав він.
🤖 Це партнерство відображає зацікавленість обох сторін у спільному розвитку, підтримці та впровадженні передових соціальних технологій. Об'єднання зусиль ІОЦ та Київського політехнічного інституту відкриває нові перспективи для майбутніх лідерів у галузі інноваційних рішень, які спрямовані на поліпшення життя суспільства. Ми висловлюємо щиру вдячність проректору з науково-педагогічної роботи Олексій Жученко за зацікавленість та внесок у розвиток цієї важливої ініціативи та сподіваємося на подальшу продуктивну співпрацю в майбутньому.
🇺🇦 Крок за кроком до цифрового майбутнього!