новини

04.03.2024
Social Digital Kick-Off 2024: Цифрова трансформація соціальної сфери.
photo


🌐 Україна продовжує крокувати в ногу зі світовими тенденціями цифрової трансформації, навіть у складний період воєнного стану. 29 лютого відбувся важливий захід, організований Міністерство соціальної політики України, UNICEF Ukraine та ІОЦ Мінсоцполітики України - Social Digital Kick-Off 2024: Цифрова трансформація соціальної сфери.
🤝🏻 На цьому заході, у вузькому колі колег та партнерів обговорювали перспективи цифрової трансформації та розвитку соціальної підтримки в Україні. Попри складні обставини, країна активно просувається у напрямку диджиталізації.
Цифрова команда Мінсоцполітики спільно з представниками ІОЦ Мінсоцполітики поділилась конкретними векторами цифрового розвитку, спрямованих на покращення якості соціальної підтримки громадян.
Основні напрями роботи у 2024 році:
🔹Впровадження 11 допомог в ЄІССС
🔸Електронний Кейс-менеджмент
🔹Гуманітарна допомога
🔸єОздоровлення
🔹Нова система діти
🔸Електронні кабінети банків та Укрпошти
🔹Базова соціальна допомога
🔸Субсидії на оренду житла для ВПО
🔹Сервіси на порталі та в застосунку Дія
🔸Аналітична підсистема ЄІССС
🔹Розвиток інформаційних обмінів та багато іншого.
💪🏻 ІОЦ Мінсоцполітики України пишається своєю ключовою роллю у процесі цифровізації держави, та готовий активно працювати для забезпечення якісного надання соціальних послуг громадянам.
Окрема вдячність Credit Agricole Bank, а саме члену правління Олександру Куркіну за підтримку заходу та зацікавленість у розвитку соціальних послуг