новини

06.10.2022
Працюємо над впровадженням Єдиної Інформаційно-Аналітичної Системи "Діти"
photo

Заступник Міністра соціальної політики України Костянтин Кошеленко спільно з директором ДП «ІОЦ Мінсоцполітики України» Тетяна Хомош передали гуманітарну допомогу у вигляді 18 ноутбуків та допоміжного технічного обладнення для Служб у справах дітей 18-ти територіальних громад Івано-франківської, Київської, Кіровоградської, Одеської та Тернопільської областей.
Через війну багато дітей опинились у складних і нетипових для свого віку життєвих ситуаціях. Тому одним з пріоритетних завдань Міністерство соціальної політики України є захист прав та інтересів дітей.
Надане обладнення допоможе організувати якісну та безперешкодну роботу підрозділів територіальних громад , які забезпечують захист прав, свобод і законних інтересів дітей. Компьютери забезпечать достуступ до Єдиної інформаційно-аналітичної системи "Діти", яка призначена для зберегання, обліку, пошуку та використання даних про дітей-сиріт. Кожна дитина повинна мати безпечне та щасливе дитинство – це обов'язок владних структур у сфері захисту прав дітей.
Окрему подяку висловлюємо Голові Закарпатського Фонду Підтримки Підприємництва «ТЕС ФОНД» Варцаба Андрію, Reusing IT та Благодійній організації Yorkshire Aid Convoy.
Ми об'єднуємось заради дітей!