новини

08.06.2023
✅ Державна платформа соціальної освіти забезпечує високу якість надання послуг громадянам
photo

👩🏼‍🏫 ДП “ІОЦ Мінсоцполітики України” вже пів року успішно супроводжує першу державну Платформу соціальної освіти, яка створена для онлайн-навчання представників органів місцевого самоврядування, надавачів соціальних послуг та організацій, які працюють у соціальній сфері.
🤝🏻 Цей інноваційний проєкт, реалізований завдяки ініціативі Міністерки соціальної політики України Оксана Жолнович та проєктом Уряду Канади SURGe, Support to Ukraine’s Reforms for Governance (“Супровід урядових реформ в Україні”), що виконується компанією Alinea International Ltd.
📚 Головна мета освітньої платформи полягає у підтримці та розширенні професійних навичок фахівців, що працюють у соціальній сфері та займаються наданням соціальних послуг. Платформа надає учасникам можливість здобувати знання та навички в онлайн-форматі, що робить процес навчання більш доступним та зручним.
👩🏻‍💻 Переваги онлайн-навчання на платформі:
🔹 Навчальні матеріали, розроблені на основі практик, апробованих в територіальних громадах, які також враховують успішний міжнародний досвід
🔹 Можливість завантажити нормативно-правові акти, необхідні приклади документів для подальшого використання в роботі
🔹 Перевірка знань – тестові завдання, за результатами виконання яких учасники отримують сертифікат про успішне навчання
🔹 Зручний графік навчання - матеріали доступні онлайн у будь-який час за місцем вашого перебування
🔹 Анкетування щодо курсу, під час якого можна залишити свої відгуки та надати пропозиції щодо його вдосконалення
👥 Наразі на Платформі безплатно навчаються загалом майже 1500 користувачів з понад 400 територіальних громад. Опитування серед учасників показало, що всі користувачі платформи відчули значне розширення своїх знань та навичок під час навчання, а також висловили намір використовувати їх у своїй практичній діяльності.
💪🏻 Реєструйся на https://socialacademy.gov.ua/ та покращуй свої навички вже сьогодні!