новини

20.06.2023
⚡️ Чудова новина! На сайті ДП ІОЦ з'явився дашборд з адресами реєстраторів надавачів соціальних послуг.
photo

📍 Дашборд Реєстраторів надавачів соціальних послуг створений на основі публічних даних з сайтів обласних та районних державних адміністрацій.
Він надає можливість фільтрування та пошуку реєстраторів за різними параметрами. Користувачі зможуть знайти всю необхідну інформацію про суб'єктів реєстрації, переглянути контактні дані реєстраторів та графіки прийому, а також знайти найближчого реєстратора за адресою. Крім цього, дашборд надає можливість перегляду всіх реєстраторів в конкретному регіоні.
🔗 Посилання на дашборд: https://www.ioc.gov.ua/analyticsReesNCP/
☝🏻 Важливо:
Юридичні особи та фізичні особи — підприємці, які надають соціальні послуги, та хочуть зареєструватися як надавачі, мають виконати відповідні кроки:
1️⃣ Для включення до Реєстру вам необхідно підготувати та подати документи до вашого реєстратора, місце розташування та графік роботи якого можна знайти на дашборді;
2️⃣ Після успішної реєстрації у Реєстрі, реєстратор сформує для вас Витяг з Реєстру, що і буде підтвердженням того, що вас включено до Реєстру як надавача.
👉 Перелік документів та інша інформація за посиланням: https://www.msp.gov.ua/news/22889.html
Довідково:
Дашборд створений ДП ІОЦ та Міністерство соціальної політики України за підтримки Проєкту World Bank Ukraine «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».