новини

08.08.2023
ДП ІОЦ удосконалює Програмний Комплекс "Соціальна громада" для забезпечення належного опрацювання справ осіб, які надають послуги з догляду фізичним особам на професійній основі
photo

ДП ІОЦ відреагувало на звернення представників Харківської, Львівського, Криворізької та Дніпропетровської областей та провело необхідні доопрацювання у Програмному Комплексі "Соціальна громада" (ПК “Соціальна громада”). Ці зміни дозволять забезпечити належне опрацювання електронних особових справ отримувачів компенсації з догляду фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду.


Відтепер, за результати доопрацювання в кожному місті визначено уповноважене управління соціального захисту населення, яке відповідальне за нарахування компенсації. Після проведення нарахування програмне забезпечення виконує сортування нарахованих електронних особових справ у розрізі районів, що входять до складу міста, із зазначенням загальної суми та кількості нарахованих особових справ.


Кожний район тепер має можливість перевірити сформований список та поставити ознаку "Список перевірено". У разі виявлення будь-якої невідповідності, фахівці району мають можливість виправити невідповідність, а уповноважене управління соціального захисту населення повторно виконає нарахування. Відомість в цілому по місту буде формуватися після встановлення ознаки "Список перевірено" по всіх районах міста. 


Доопрацювання програми пришвидшить отримання компенсації особами, які надають послуги з догляду фізичним особам та забезпечить більшу зручність опрацювання заяв для працівників соціальної сфери. 

Команда підприємства підкреслює свою відкритість та бажання завжди піти на зустріч колегам для розв'язання проблем, пов'язаних з отриманням соціальних послуг громадянами та готове сприяти подальшому розвитку та оптимізації систем соціальної сфери.