новини

09.08.2023
Продовжуємо серію міні інтерв'ю за участю працівників нашого підприємства!
photo

Продовжуємо серію міні інтерв'ю за участю працівників нашого підприємства!
🙋🏼‍♀️ Сьогодні хочемо познайомити вас з менеджером проєктів Людмила Хлань. Людмила - є важливою ланкою у впровадженні проєктів, таких як "Пакунок Малюка", "Гуманітарна допомога", “Реєстр осіб, які мають право на пільги” та “Реєстр субсидій” в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери, а також "єОздоровлення". Її ентузіазм та позитивна енергія розсіюють радість навколо та мотивують колег.
❔- Що Вам найбільше подобається у своїй роботі?
💬 - У своїй роботі я найбільше ціную можливість працювати над суспільно значущими проєктами, завдяки яким люди дійсно отримують допомогу. Наприклад, цього літа ми запустили спільно з Мінсоцполітики пілотний проєкт єОздоровлення. За два місяці роботи проєкту вже 1641 дітей отримали можливість оздоровитися цього літа. Найкраща винагорода за мою роботу – знати, що мої зусилля перетворюються на реальний позитивний вплив на життя громадян.
❔- Напевно, важливі для суспільства проєкти займають багато часу?
💬 - Пільги та субсидії, Гуманітарна допомога, єОздоровлення, Пакунок малюка… Для когось це просто слова, чи класифікація виплат. Для мене ж це ціле життя. Шлях довжиною у 27 років. Звісно, це виходить за межі типової роботи 5/2 та 8 годин на добу, але допомога іншим - це моє покликання.
❔- Яке Ваше життєве кредо?
💬 - «Бути», а не «здаватися». «Жити», а не «працювати». Любити те, що робиш і робити те, що любиш. Все це простіше вдається спільно з командою однодумців - людьми, котрі об‘єднані спільною метою. Адже в єдності та злагоді сила, яка приносить добро.
🤝🏻 Внесок Людмили вражає і надихає нас всіх. Ми вдячні їй за роботу та впевнені, що попереду нас чекає чимало важливих проєктів, які ми з нетерпінням реалізуватимемо разом.