новини

18.08.2023
18 серпня відбулася захоплююча подія - «Турнір Незалежності» з настільного тенісу!
photo

18 серпня відбулася захоплююча подія - «Турнір Незалежності» з настільного тенісу!
ДП ІОЦ організувало «Турнір Незалежності» - змагання з настільного тенісу присвячені 32-ї річниці Незалежності України. У спортивній події взяли участь представники Міністерство соціальної політики України, ТОВ Медирент, РЕНОМЕ-СМАРТ та працівники підприємства.
👯‍♀️ Учасники вклали максимум зусиль, щоб завоювати призові місця, проявивши високий рівень гри. Окремо слід відзначити вболівальників, які віддано підтримували своїх колег та збільшували емоційну напругу.
💬 "Такі заходи не лише сприяють фізичному розвитку, але й спонукають до налагодження гарних відносин між колегами. Ми всі працюємо на користь людей, тож важливо об'єднуватись в позаофісний час та будувати спільноту, яка сприяє співпраці та дружнім відносинам."- поділився Юрий Коновалов, виконуючий обовʼязки керівника ДП ІОЦ.
🤝🏻 У турнірі також взяв участь заступник Міністра соціальної політики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Кошеленко. В перервах між грою всі учасники та гості мали можливість обговорити з Костянтином ідеї щодо розвитку соціальної сфери та поспілкуватись на неформальні теми.
🏅Ми впевнені, що такі події є важливим кроком у зміцненні командного духу та співпраці серед співробітників різних організацій, що спільно працюють над покращенням життя людей.
🫶🏻 Окремо хочемо висловити подяку Школі настільного тенісу Table tennis school PULSE, яка не лише предоставила просторий майданчик для проведення турніру, але й надала професійних суддів, які гарантували справедливу оцінку гри та дотримання правил усіма учасниками.