новини

06.09.2023
Майже 15 тисяч користувачів. Єдина інформаційна система соціальної сфери активно впроваджується по всій країн
photo

Майже 15 тисяч користувачів. Єдина інформаційна система соціальної сфери активно впроваджується по всій країні
🇺🇦 Держава продовжує рухатися вперед у напрямку сучасних інновацій, спрямованих на покращення соціальної сфери та полегшення життя громадян. Станом на сьогодні Єдина інформаційна система соціальної сфери (ЄІССС) налічує майже 15 тисяч активних користувачів по всій країні, і її роль у покращенні соціального захисту населення стає неоціненною.
🌐 Органи соціального захисту населення та територіальні громади вже оцінили переваги впровадження ЄІССС, а саме:
✅ безпечний та коректний обмін інформацією, даними з Дією при подачі заяв на 5 видів допомоги (при усиновленні дитини; на дітей, хворих на тяжкі захворювання, яким не встановлено інвалідність; особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, яка призначається на весь час інвалідності; на дитину одинокій матері або батьку та ВПО);
✅ всі зміни, внесені співробітниками управлінь соцзахисту населення, автоматично фіксуються в системі;
✅ швидка та автоматична верифікація;
✅ paperless - створюються та передаються електронні справи замість паперових;
✅ автоматизована взаємодія з банками, які здійснюють виплату допомоги ВПО;
✅ всі персональні дані зберігаються на центральному рівні, тож втрата або несанкціоноване використання цих даних, зокрема, на місцевому рівні в разі бойових дій чи окупації, неможливе.
🤝🏻 ІОЦ Мінсоцполітики не лише є адміністратором ЄІССС, але й завжди готове надати підтримку користувачам системи. Наша команда працює для того, щоб забезпечити безперебійну та надійну роботу системи та відповідати на всі запити та потреби користувачів.
☝🏻 Довідково:
Єдина інформаційна система соціальної сфери - це комплексна система, призначена для автоматизації всіх напрямків соціальної підтримки всіма інституціями соціальної сфери в межах єдиного інформаційного середовища та технологічної платформи.
ЄІССС є фундаментом для цифровізації соціальних послуг та надає можливість кожному громадянину, який потребує соціальної підтримки, швидко отримати будь-який вид допомоги через фронт-офіс в територіальній громаді та ЦНАПі або через електронні сервіси порталу Дія.