новини

06.09.2023
Ділимося наступним записом онлайн-тренінгу, який ми організували спільно з Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» для працівниць і працівників соцзахисту населення з 24 областей України цього літа
photo

Ділимося наступним записом онлайн-тренінгу, який ми організували спільно з Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» для працівниць і працівників соцзахисту населення з 24 областей України цього літа.
Це перша серія відео, у якому ми зібрали відповіді на найбільш актуальні та нетипові запитання про роботу з Єдиною інформаційною системою соціальної сфери (ЄІССС), призначення допомоги на проживання та видачі довідки про взяття на облік ВПО.
Серед тем, які розібрали експертки:
☑️ формування відомостей і зміна реквізитів;
☑️ затримка виплат ВПО;
☑️ переоформлення допомоги на проживання з матері на батька;
☑️ виплата неправомірно утриманих коштів.
Якщо ви працюєте у сфері соціального захисту населення та потребуєте оновлення знань щодо роботи в системі ЄІССС — дивіться запис сесії «Запитання та відповіді» (Q&A). Ч. 1: https://bit.ly/3P4Iqcz.
Довідково:
ІОЦ Мінсоцполітики — державне IT-підприємство, яке займається розробкою, провадженням та супроводом програмного забезпечення та інформаційних технологій.
БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» організовує інформаційні заходи для працівників соціального захисту населення за підтримки за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні