новини

26.09.2023
🤝🏻 Будуємо цифрову державу разом з Deloitte
photo

🤝🏻 Будуємо цифрову державу разом з Deloitte
24 вересня керівництво ІОЦ Мінсоцполітики України зустрілося з представниками компанії Deloitte, провідного гравця в галузі консалтингу та аудиту. Зустріч була присвячена обговоренню можливостей співпраці у напрямку цифровізації соціальної сфери.
💬 “Ця співпраця має на меті впровадження інноваційних рішень та технологій для покращення надання соціальних послуг та підвищення рівня добробуту наших громадян. Ми віримо, що спільно з Deloitte ми зможемо реалізувати амбіційні проєкти, спрямовані на поліпшення якості життя населення.” - прокоментував Юрий Коновалов, директор ІОЦ Мінсоцполітики України.
На зустрічі було обговорено різноманітні шляхи співпраці, включаючи аналіз потреб соціальної сфери, розробку стратегії розвитку підприємства, та впровадження передових технологій.
🫶🏻 Ми вдячні представникам Deloitte за конструктивний діалог та зацікавленість у спільних проєктах. Ця зустріч стала важливим кроком на шляху до досягнення наших спільних цілей у сфері цифрової трансформації соціальної сфери. Більше новин та оновлень щодо нашої співпраці ми поділимося найближчим часом. Разом ми здійснимо значний вплив на наше суспільство та забезпечимо йому більше можливостей та покращений доступ до соціальних послуг. Дякуємо за вашу підтримку та довіру!