новини

23.10.2023
ІОЦ Мінсоцполітики взяло участь у "Digital Forum: Дієвий ЦНАП" для підтримки розвитку адміністративних послуг для забезпечення якісного державного сервісу
photo

ІОЦ Мінсоцполітики взяло участь у "Digital Forum: Дієвий ЦНАП" для підтримки розвитку адміністративних послуг для забезпечення якісного державного сервісу
19 жовтня 2023 року Державне підприємство "Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України" (ІОЦ Мінсоцполітики) взяло активну участь у "Digital Forum: Дієвий ЦНАП" організованому Міністерством цифрової трансформації України у партнерстві з Програмою розвитку UNDP Ukraine / ПРООН в Україні в рамках проєкту "EU4-Recovery - Розширення можливостей громад в Україні."
Метою заходу було поширення позитивного досвіду та успішних практик в організації процесу надання соціальних послуг, а також висвітлення результатів запровадження цифрових інструментів та обговорення проблемних питань, які виникають в роботі у співробітників Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів).
Директор ІОЦ Мінсоцполітики Юрий Коновалов взяв участь у панельній дискусії під назвою "Організація надання послуг для ветеранів війни та членів їх родин, послуг соціального характеру через ЦНАП." Під час дискусії він розповів учасникам форуму про переваги централізованої технології автоматизації процесів соціального захисту та механізми, які застосовуються для попередження шахрайства в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери. А також поділився планами впровадження соціальних послуг через ЦНАП у 2023-2024 роках.
Основною метою участі ІОЦ Мінсоцполітики на форумі було сприяння розвитку адміністративних послуг та співпраця з іншими учасниками процесу для забезпечення доступу до якісного державного сервісу.
Дякуємо Міністерство цифрової трансформації України, Марина Бобраніцька, Катерина Печончик та Тетяна Приходько за запрошення та якісну організацію цієї події! Разом ми творимо майбутнє!