новини

20.11.2023
👨‍💻 Доступний вебдизайн для Соціальних Ініціатив: Мінсоцполітики в партнерстві з Агенцією цифрової інклюзії Романа Боренька запускає навчальний курс для своїх співробітників
photo

👨‍💻 Доступний вебдизайн для Соціальних Ініціатив: Мінсоцполітики в партнерстві з Агенцією цифрової інклюзії Романа Боренька запускає навчальний курс для своїх співробітників
🤝🏻 У рамках партнерства з ТОВ "Агенція цифрової інклюзії Романа Боренька", Міністерство соціальної політики України визначило підвищення кваліфікації своїх співробітників як пріоритетну мету. Задля забезпечення якісного інклюзивного дизайну для своїх майбутніх онлайн-ресурсів та покращення вже існуючих рішень, заплановано проведення 10-ти навчальних лекцій з практичним розбором кейсів з інклюзивного вебдизайну.
💻 "Дизайн курс для Міністерства соціальної політики" - фокусується на сучасних підходах до доступного дизайну сервісів та вебсайтів у публічному секторі. Лекції будуть проводити експерти з ТОВ "Агенція цифрової інклюзії Романа Боренька", які поділяться своїм досвідом та передовими практиками.
🙋🏻 Курс розрахований на співробітників Міністерства соціальної політики та Інформаційно-обчислювального центру Мінсоцполітики. Учасники матимуть можливість оволодіти практичними навичками, необхідними для створення сучасного та інклюзивного дизайну, спрямованого на полегшення взаємодії з громадянами через онлайн-ресурси.
👁️ У світлі постійно зростаючого значення вебдоступності ІОЦ Мінсоцполітики продовжує свою активну роботу над розвитком навичок своїх фахівців в цьому напрямку. Ми вдячні «Агенції цифрової інклюзії Roman Boreńko» за можливість прокачати вміння своїх спеціалістів, які надалі будуть застосовувати їх у роботі.
Довідково:
Проєкт реалізується за підтримки Програма EGAP, яку реалізує Фонд Східна Європа.