новини

17.11.2023
Цифрова Синергія: Deloitte та ІОЦ Мінсоцполітики об'єднують зусилля для цифрового майбутнього соціальної сфери
photo

Цифрова Синергія: Deloitte та ІОЦ Мінсоцполітики об'єднують зусилля для цифрового майбутнього соціальної сфери
6 листопада відбулась Kick-off зустріч представників ІОЦ Мінсоцполітики та Департаменту цифрової трансформації, інформаційних технологій та кібербезпеки Мінсоцполітики з командою компанії Deloitte, присвячена до старту спільного проєкту "Діагностика Єдиної інформаційної системи соціальної сфери".
👥 На цій зустрічі визначили ключові аспекти співпраці між командою ІОЦ та Deloitte. Представники обох сторін обговорили програму підтримки, яку надає Deloitte, визначили основні напрямки роботи, враховуючи завдання та цілі проєкту, та визначили графік реалізації проєкту. Обидві сторони висловили свої погляди на етапи впровадження та важливі дати. Також, було чітко визначено відповідальних по процесах з обох команд, кожна сторона визнала важливість свого внеску у спільний успіх проєкту.
Останнім аспектом обговорення стали правила комунікації між командами. Спільні зусилля та ефективна комунікація є важливим елементом успішної реалізації будь-якого проєкту, сторони виразили готовність до взаємодії на цьому шляху.
🇺🇦 Зустріч завершилася висловленням оптимізму та впевненості у спільному успіху. Цей проєкт обіцяє стати важливим кроком для розвитку і вдосконалення Єдиної Інформаційної Системи Соціальної сфери та створення сучасного цифрового середовища для громадян України.