новини

23.11.2023
Керівництво державного ІТ-підприємства ІОЦ Мінсоцполітики відвідало SUP IT DAY 2023
photo

Вчора, 22 листопада, директор ІОЦ Мінсоцполітики Юрій Коновалов та Перший заступник Олексій Мельников взяли участь у SUP IT DAY 2023 - події присвяченій обговоренню та розгляду ключових аспектів цифрової трансформації, що має значення для різних сфер – від споживачів до бізнесу та обороноздатності країни.
👤 Учасники події мали можливість вислухати низку компетентних та цікавих спікерів, серед яких були - Михайло Федоров, Олександр Вернигора, Катерина Глазкова, Андрей Дорошенко та багато інших.
🤝🏻 Захід став чудовою нагодою обговорити ключові аспекти розвитку ІТ-сектору разом із представниками влади, а також обмінятися думками та досвідом з колегами та однодумцями. Наприклад, керівництво мало можливість обговорити співпрацю у напрямку підвищення обізнаності населення у сфері кібербезпеки з Олександром Карповим - Радником Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики в ВРУ та директором Ukrainian Interbank Payment Systems Member Association "EMA".
💪🏻 Ініціативи, такі як SUP IT DAY 2023, дійсно важливі для розбудови цифрової держави, і сприяють побудові партнерств між владою, бізнесом та іншими зацікавленими сторонами. Нехай цей захід стане лише початком для подальших успішних ініціатив та реформ у галузі інформаційних технологій.