новини

09.01.2024
У грудні 2023 року Міністерство соціальної політики України і компанія Deloitte підписали Меморандум про взаєморозуміння та домовились про співпрацю для підтримки трансформації сфери соціальних послуг.
photo

✅ Метою Меморандуму є реалізація спільних проєктів, зокрема щодо удосконалення надання соціальних послуг та цифровізації процесів у соціальній сфері.
Співробітництво Мінсоцполітики та Deloitte на основі укладеного Меморандуму відбуватиметься за такими основними напрямами:
розвиток механізму закупівлі соціальних послуг та реорганізація Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю;
• діагностика та рекомендації для поліпшення роботи Єдиної інформаційної системи соціальної сфери («ЄІССС»);
• розробка цільової операційної моделі для Державного підприємства «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України» («ДП ІОЦ»).
Міністерка соціальної політики України, Оксана Жолнович, підкреслила важливість розвитку співпраці між Міністерством та компанією Deloitte, особливо в умовах повномасштабної війни.
Вона подякувала партнерам і додала, що в умовах надзвичайних викликів, що постали перед чинною системою соціальних послуг, держава має забезпечувати потреби особливо вразливих верств населення.
👌🏻 Відтак, технічна та нормотворча підтримка партнерів забезпечить інклюзивність та доступність цифрових послуг для тих, хто цього потребує найбільше.
Під час зустрічі сторони предметно обговорили напрями, за якими Deloitte, спільно з партнерами, тісніше взаємодіятимуть та реалізовуватимуть співпрацю з Міністерством. Робота в рамках дії Меморандуму включатиме широкий спектр заходів, від консультацій і розробки документів до формування робочих груп для розроблення та реалізації політик.
Співпраця між сторонами спрямована на полегшення впровадження реформ у соціальній політиці України та задоволення термінових і висхідних потреб у сфері соціальних послуг.