новини

07.02.2024
🤝🏻 Зміцнення Співпраці: Представники цифрової команди Мінсоцполітики відвідали місто Дніпро
photo

💼 6 лютого співробітники Департаменту супроводу програмного забезпечення та надання консультативних послуг державного підприємства ІОЦ Мінсоцполітики під керівництвом заступника Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Кошеленко відвідали місто Дніпро для перевірки стану впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС).

Учасники зустрілися з керівництвом Дніпропетровської ОДА та керівниками структурних підрозділів департаменту соціального захисту населення та департаменту цифрової трансформації, інформаційних технологій та е-урядування, та обговорили поточний стан впровадження системи в області та розглянули плани щодо впровадження 11 видів допомог в ЄІССС.

🌐 Після цього делегація відвідала ЦНАП “Прозорий Офіс”, де побачила демонстрацію роботи центру та провела робочу зустріч з питань розвитку програмного комплексу ЄІССС.

🏢 Також, представники ІОЦ Мінсоцполітики відвідали департамент соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА, комунальний заклад "Центр соціальної допомоги та підтримки" та декілька районних управлінь соціального захисту населення м. Дніпро (Центральний, Лівобережний, Правобережний) де обговорили можливості співпраці та подальшого впровадження програмних рішень у сфері соціального захисту населення, а також відповіли на запитання щодо роботи в ЄІССС.

✅ Робоча поїздка до Дніпра показала важливість співпраці між центральними та місцевими владними структурами для покращення соціальної сфери та забезпечення доступу громадян до якісних соціальних послуг.