новини

19.06.2023
⚡️ Український фінтех 2023: ДП ІОЦ увійшло до переліку фінтех-компаній України
photo

📒 14 червня була проведена презентація Українського фінтех каталогу 2023, щорічного аналітичного дослідження, розробленого Ukrainian Association of Fintech and Innovation Companies.
👏 Цього року ДП ІОЦ Мінсоцполітики приєдналося до переліку фінтех-компаній, які увійшли до каталогу. Заступник директора підприємства, Юрий Коновалов, був присутній на презентації де висловив свою вдячність організаторам події та проговорив з партнерами подальші кроки співпраці.
💬 "Ми пишаємось тим, що ДП ІОЦ Мінсоцполітики увійшло до фінтех каталогу на 2023 рік. Це визнання свідчить про наші досягнення в галузі фінтех і відкриває нові можливості для партнерств та співпраці в напрямку розвитку інноваційних рішень в Україні. Наша команда з нетерпінням очікує спільних проєктів, які піднесуть український фінтех на новий рівень." - прокоментував Юрій.
🗣️ Окрім презентації каталогу на гостей чекали думки провідних експертів фінтех-ринку в рамках панельної дискусії щодо ролі фінтех-галузі у післявоєнному відновленні держави. Більше інформації про фінтех каталог та його учасників можна знайти на офіційному сайті Української асоціації фінтех та інноваційних компаній (УАФІК).
Довідково:
Фінтех каталог створений за підтримки Національний банк України, Міністерство цифрової трансформації України, Міжнародної фінансової корпорації (IFC - International Finance Corporation) у партнерстві з Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO) та Фондом ефективного врядування Уряду Великої Британії в Україні (GGF), Проєкт USAID «Реформування фінансового сектору» та компанії Visa, має великий потенціал для розвитку українського фінтех-сектору. Каталог дає можливість ознайомитись зі станом українського фінтеху та фінтех-компаніями, дізнатись про їхні конкурентні переваги та історії успіху.