новини

09.10.2023
✅ Представники "ІОЦ Мінсоцполітики" відвідали Житомир для обговорення стану впровадження 6 видів допомог в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери
photo

✅ Представники "ІОЦ Мінсоцполітики" відвідали Житомир для обговорення стану впровадження 6 видів допомог в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери
6 вересня, представники "ІОЦ Мінсоцполітики" разом з колегами з Міністерство соціальної політики України та ТОВ Медирент здійснили робочу поїздку до міста Житомир для обговорення стану впровадження 6 видів допомог в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери (ЄІССС).
Учасники зустрічі завітали до заступника Голови ОВА Віктора Градівського, з яким провели робочу нараду, головною темою якої був стан впровадження 6-ти допомог на промисловому середовищі ЄІССС. За результатами наради домовились про активну взаємодію та подальше впровадження ЄІССС в області для забезпечення доступності послуг для громадян.
Також, в ході поїздки учасники відвідали Департамент соціальної політики Житомирської міської ради, Житомирський виплатний центр по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат, ОСЗН Коростишівської територіальної громади та ЦНАП “Прозорий офіс” з метою поспілкуватися з колективом та обговорити проблеми з якими вони стикаються під час роботи з громадянами.
Представники “ІОЦ Мінсоцполітики”висловили готовність до співпраці з місцевими органами влади для усунення проблем, які виникають у працівників під час роботи в ЄІССС. Найближчим часом проблемні питання будуть опрацьовані та вирішені, адже якісне та швидке надання соціальних послуг, є одним з пріоритетів впровадження Єдиної системи.
👍🏻 Житомирська область продовжує активно брати участь у трансформації соціальної сфери України та показує чудові результати. Протягом 2 місяців через ЄІССС виплачено допомогу 28 тисячам осіб: допомогу при усиновленні, особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, дітям, над якими встановлено опіку, малозабезпеченим сім’ям, та одиноким матерям.
🤝🏻 “ІОЦ Мінсоцполітики” продовжує активно співпрацювати з місцевими органами влади для забезпечення більш зручних та доступних соціальних послуг для громадян. Ми залишаємося віддані меті поліпшення соціального захисту нашого населення та розвитку сучасної соціальної сфери в Україні.