новини

26.10.2023
🚌 🤝🏻 Розширюємо кордони цифрової взаємодії!
photo

🚌 🤝🏻 Розширюємо кордони цифрової взаємодії!
Сьогодні відбулася зустріч директора ІОЦ Мінсоцполітики Юрий Коновалов та Першого заступника директора Олексія Мельникова з представниками Громадська спілка МАПА та представником Полтавського обʼєднання автостанцій Сергієм Бутко.
Зустріч відбулася в теплій атмосфері співпраці, спрямованій на поліпшення послуг пасажирських автобусних перевезень та підтримку прав на пільговий проїзд.
🔎🪪 Сторони обговорили можливість розбудови інформаційного обміну, який дозволить здійснювати перевірку документів, що підтверджують право на пільговий проїзд пасажирів у автобусах приміського та внутрішньообласного сполучення. Метою цієї співпраці є поліпшення якості надання соціальних послуг громадянам, забезпечення їхніх прав на пільговий проїзд в автобусах, а також дозволить знизити випадки підробки посвідчень.
🌐 Це важливий крок у спрощенні та удосконаленні процедур для пасажирів автобусів, які мають право на пільговий проїзд, адже в планах Полтавських автостанцій автоматизувати процес отримання компенсацій громадянам.
Сподіваємось на плідну співпрацю!🤝🏻